Interieur ZES
FAQ

EEN VRAAG? ONDUIDELIJKHEDEN?

Misschien vind je onderstaand al het antwoord op jouw vraag!

Vind je niet terug wat je zoekt? Mail ons!

Wat zijn jullie leveringsvoorwaarden?

Wij staan zelf in voor de levering van onze producten. Enkel kleine producten worden via een externe koerierdienst verzonden, hiervoor vragen wij dan een kleine transportkost van € 7,5. Je kan er ook altijd voor kiezen om je goederen aan ons atelier af te halen.

Voor onze algemene voorwaarden klik hier.


Kan ik een product retourneren?

Voldoet jouw product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen de tijd om te ruilen. Hiervoor dien je ons wel op voorhand te melden waarom het product niet O.K. is voor jou met bijhorende ordergegevens. Enkel onbeschadigde verpakkingen kunnen in aanmerking komen voor retours.

Vind hier meer info over retourneren.


Hoe betaal ik best?

Voor onze betalingen werken wij samen met het betaalplatform Stripe. Je kan zowel direct betalen via o.a. Bancontact, Visa of iDeal banking, maar evengoed via overschrijvingen.

Heb je een probleem om een online betaling uit te voeren? Contacteer ons dan zeker zodat u niet nodeloos hoeft te wachten.

Hier kan u meer info terugvinden. 


Mijn product is niet meer voorradig... wat nu?

Indien jouw product niet in voorraad is, dan moet je rekening houden met een levertermijn. Deze termijnen worden bepaald door de leverancier. Houd er telkens rekening mee dat er bij de leverancier ook vertragingen kunnen oplopen en een levertermijn dus altijd een schatting is.

Wil je meer zekerheid over de levertermijn van een product? Neem dan even contact met ons op. Zo kunnen wij je meer specifiek de exacte levertermijn bezorgen.


Ik wil graag een bepaald product in een andere uitvoering, kleur of maat. 

Onze webshop heeft een breed gamma aan producten, maar niet alles staat daarom online. Ben je op zoek naar een product van één van onze leveranciers? Dan is dat zeker geen probleem om voor jou aan te kopen. Bezorg ons dan wat je juist zoekt, in welke kleur of maat en wij bezorgen jou de aangepaste prijzen. Op onze webshop vind je in hoofdzaak de standaard producten terug, maar daarnaast kan je bij ons ook terecht met heel wat maatwerk-vragen. Schrijnwerk, meubelstofferingen, kussens op maat, gordijnen, tapijten, ... Wij kunnen dit allemaal voor jou op maat uitwerken! Geef ons gewoon een seintje met jouw vraag.